Termeni și condiții

Pentru utilizarea site-ului https://comunihealthcare.ro/ este necesara citirea si acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii. Vizitarea in continuare a acestui site presupune acceptarea integrala a acestor termeni si conditii de utilizare a site-ului  https://comunihealthcare.ro/

Puteți accesa site-ul nostru de pe un computer sau telefon mobil, iar acești Termeni de Utilizare sunt valabili indiferent de mijloacele de acces.

Acești Termeni de utilizare sunt valabili inclusiv pentru utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor interactive.

Continutul website-lui  https://comunihealthcare.ro/ este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate …………….., denumit in continuare BORDIANU ADVISORY SRL

Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al BORDIANU ADVISORY SRL

Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului https://comunihealthcare.ro/

Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea materialelor informative disponibile in acest sens. Aceste materiale sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, iar utilizarea lor in scopuri profesionale, fara acordul ………………….. BORDIANU ADVISORY SRL este strict interzisa.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la ……………………. sau la telefon ……………………………….

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile institutiei noastre, dar pot fi folosite in scopuri statistice.

………………….. SRL, respectiv BORDIANU ADVISORY SRL se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti niciun fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site sau a serviciilor de marketing furnizate, dar care isi asuma corect si complet obligatia de confidentialitate ce le incumba, in baza contractelor intre profesionisti existente.

Pot fi furnizate catre terte persoane informatii de ordin general, cum ar fi, dar fara a ne limita: trafic pe site si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului de catre ………….. SRL, respectiv BORDIANU ADVISORY SRL au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor sale si la procesul de comunicare cu pacientii.

Mărci comerciale

Logo-ul BORDIANU ADVISORY SRL și toate antetele de pagină, grafica personalizată, icoanele și butoanele sunt mărci înregistrate ale ………………….. și nu pot fi utilizate pentru alte produse sau servicii care nu sunt oferite de BORDIANU ADVISORY SRL într-un mod care ar putea provoca confuzie în rândul clienților sau în orice alt mod care ar putea aduce atingere imaginii BORDIANU ADVISORY SRL.

Responsabilitatea pentru conținutul dumneavoastră

Sunteți singurul responsabil pentru tot conținutul pe care îl încărcați, postați, trimiteți prin e-mail sau transmiteți în alt mod prin intermediul sau pe site-ul nostru, și pentru toate celelalte date, informații de profil, documente, texte, mesaje, postări pe forum, comentarii, întrebări, răspunsuri sau alte materiale (colectiv, „Conținut”).

Redactorii site-ului, precum si vizitatorii si membrii pot furniza prin intermediul site-ului, linkuri catre alte pagini gazduite de alte site-uri de pe web. BORDIANU ADVISORY SRL nu garanteaza si nu este responsabil de continutul acestor paginii externe si nici de disponibilitatea acestora.

Este importat de subliniat, ca informatia prezentata pe SITE, are un caracter suplimentar, si în nici un caz nu poate substitui recomandarile date de specialisti. BORDIANU ADVISORY SRL nu poate fi facut raspunzator pentru modul în care un vizitator sau un membru utilizeaza în orice fel informatii prezentate în acest site. Vizitatorii/ Membrii sau persoanele terte nu pot cere daune de niciun fel în baza utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest SITE.

Meniu