ComuniHealthCare

4 noiembrie 2023

ComuniHealthCare

BILETE/ 04 noiembrie 2023

PREȚ BILET FULL

Antreprenor medical Teodorina Secara de la Northo – Clinică de Ortodonție despre ComuniHealthcare:

”un program educațional complet și complex care mi-a furnizat informații esențiale, am primit instrumente esențiale de care aveam nevoie pentru a naviga în această lume tulbure a antreprenorilor medicali”

Testimoniale de la participanți

ComuniHealthCare iunie

Colaborarea cu agenția Connect Media este mai mult decât o relație de business pentru noi: mereu aproape, “umăr la umăr”, cu idei creative, răspunsuri prompte, suport și un bun management al echipei. Am cunoscut o echipă faină și dornică să își dovedească zilnic că poate mai mult!

– Cătălina Ionescu, general manager Inteli PR

În primul rând doresc să vă mulțumesc pentru implicare. Colaborarea cu Connect Media și în special cu Oana Chivu ne-a ajutat să găsim cele mai bune soluții pentru dezvoltarea afacerii noastre, în special la început de drum când nu aveam o viziune clară asupra strategiei noastre de marketing.

– Echipa Trăiește Bio

Aflarea adevărului cere răbdare, implicare, tenacitate, onestitate și cunoașterea literă cu literă a legilor. Am participat la fiecare ședință. Am aflat cât de fragil și de alunecos este acest “adevăr”. Niciun moment nu m-am simțit neglijat sau neînțeles de avocatul meu.

– Narcis Mașala, medic radiolog

Interacțiunea a fost una fructuoasă și benefică încă de la începutul colaborării, arătând o bună cunoaștere a nevoilor conexe profesiei de arhitect.

Discursul și prezentarea doamnei Saygo au fost foarte bine alese și adaptate publicului specific, răspunzând cu multă claritate și profesionalism întrebărilor respondenților.

– Arh. Alina Catrina, consultant formare profesională Ordinul Arhitecților din România.

Clinica Zetta a început colaborarea cu doamna avocat Bordianu acum aproximativ 1 an de zile. Pot spune că ne-a ajutat extrem de mult să facem ordine din punct de vedere juridic în modul în care ne desfășuram activitatea și, mai mult, a venit cu soluții bune și eficiente de fiecare dată când ne-am lovit de o situație excepțională. Am apreciat mereu faptul ca își face timp să ne viziteze oricând avem nevoie.

– Clinica Zetta.

Meniu